Oude Schouw 6   
8491 MP Oude Schouw   
0566-652125   
info@jachtcharteroudeschouw.nl    

 
Home
Geschiedenis
De Schepen
Wilde Gans
Verna
Skűtsjes, pramen, Lemsteraken
Gansje
Mogelijkheden
Arrangementen

Hotel Restaurant

Contact
Nelson Pilot 44 "Wilde Gans"

Zeewaardig

De Nelson Pilots, gebouwd op het Kanaaleiland Guernsey, staan bekend om hun "great seagoing capacities” en doen dienst als reddingsvaartuig, ambulanceboot, loodsboot e.d. (zie www.nelsonboatownersclub.co.uk). Ons bijzonder zeewaardige vaartuig heeft vele jaren in alle weersomstandigheden in de ruwe wateren vanuit Guernsey en de andere Engelse Kanaaleilanden gevaren. Echter met een diepgang van slechts ca. 1,20 meter kan ook het nabij gelegen Nationaal Park natuurgebied Princenhof met gasten bevaren worden, alsmede IJsselmeer en Waddenzee. Uit het vorenstaande blijkt dat de “Wilde Gans” nauwelijks operationele beperkingen kent qua inzetbaarheid om vertrouwd met gasten te kunnen varen. En juist bij slecht weer is de Nelson Pilot “Wilde Gans” een heerlijke sensatie om mee te varen!

 

Het schip

De voortstuwing van het schip geschiedt met twee zescilinder Ford Sabre dieselmotoren van elk 370 pk. Aan boord bevinden zich zelfs een apart toilet voor dames en voor heren.
Onze kapitein en steward(es) heten u graag van harte welkom aan boord van onze Nelson Pilot 44 “Wilde Gans”. De "Wilde Gans" is geschikt voor 12 gasten (exclusief bemanning).

Toeslag

Brandstoftoeslag "Wilde Gans" € 17,50 per uur.