Oude Schouw 6   
8491 MP Oude Schouw   
0566-652125   
info@jachtcharteroudeschouw.nl    

 
Home
De Schepen
Mogelijkheden
Overnachten
Dineren
Catering
Vergaderen
Trouwen
Arrangementen

Hotel Restaurant

Contact
Mogelijkheden

Multifunctionele schepen

Of het nu gaat om een vergadering, een huwelijksfeest of een lekker diner, onze schepen zijn voor vele doeleinden beschikbaar. In het menu aan de linkerkant vindt u hierover meer informatie.

 

Inspirerende en motiverende spreker nodig?
 

Klaas Jansma

Bent u op zoek naar een inspirerende en motiverende spreker? Klaas is presentator, schrijver, verteller en verslaggever van Omrop Frysl‚n. Vele jaren heeft hij onze gasten op uiterst boeiende wijze als verteller aan boord van de schepen vermaakt.

 

Wibo van de Linde

Wibo is globetrottend journalist bij Avro's Televizier, Tros Aktua en Time Magazine. Ook de spin-doctor in Afrika en AziŽ van Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen Sadruddin Aga Khan. En ENDEMOL-pionier in Duitsland voor Joop van den Ende en John de Mol. Inmiddels, de driekwart eeuw in jaren gepasseerd, waddenzee-avonturier in zijn verbouwde reddingboot. Anekdotes over de "woeste jaren" van de Nederlandse Televisie? De realiteit van de Derde Wereld? Managementlessen uit een weergaloos opmarcherend media-imperium? Of de do's en dont's van het Wad? Vraag't aan Wibo!